Despre noi
Proiectul CE Studio, care a luat nastere in anul 2014, este rezultatul intalnirii a doi dansatori cu acut simt artistic, si afinitati similare. Clara si Eduard formeaza o pereche pe ringul de dans din anul 2012, in toata activitatea lor reusind sa obtina numeroase locuri pe podium la diferite concusuri de dans sportiv. In anul 2015 reusesc calificarea in primele 25 de perechi la nivel national, categoria dansurilor Standard.
Asadar, cu peste 10 ani de performanta in dansul sportiva, membrii echipei noastre activeaza in domeniul entertainement-ului din anul 2014, onorand pana la momentul actual peste 300 de evenimente precum nunti, petreceri de firma, botezuri si flash mob-uri. Creativitatea si seriozitatea ne caracterizeaza, astfel ca ne straduim sa aducem un plus de valoare fiecarui eveniment pentru care concepem show-uri sau spectacole. Desigur, pentru ca noi am privit mereu dansul atat ca pe un element ce tine de entertainement si distractie, cat si ca pe un mijloc de comunicare non-verbala, ne-am hotarat sa impartasim cunostintele noastre in acest domeniu.
Echipa Ce Studio colaboreaza cu numeroase gradinite particulare si de stat din anul 2014, sustinand cursuri de dans sportiv si modern pentru prescolari. Incepand din Ianuarie 2018 oferim cursuri de dans sportiv de performanta pentru cei ce doresc sa participe la concursuri nationale si internationale. Tot din aceeasi perioada oferim antrenamente particulare pentru pregatirea celui mai emotionant moment dansant din vietile oamenilor: dansul mirilor.
Parteneri