Ballroom
SHOW
Acest show poate fi caracterizat prin rafinament si eleganță. Ținutele dansatorilor respectă autenticul dress-code de dansuri ballroom iar muzica aleasă creează o atmosferă desprinsă din balurile venețiene sau englezești. Momentul artistic este compus din patru dansuri: vals vienez, tango, slowfox si quickstep. Coregrafiile reprezintă combinații între figuri aparținând atât dinamicului domeniu de dans sportiv cât și al celui de dans de societate.
ANIMAȚIE
Pentru a întregi conceptul de bal, publicul este invitat sa ni se alăture pe ringul de dans: vom învața, împreună, să dansăm câteva din stilurile reprezentate in show. Momentul interactiv sfarșește cu un dans sincron, in oglindă, pe ritmuri de Charleston.
Latin Mix
SHOW
Deoarece credem în puterea dansului de a comunica non-verbal, acest show aduce la viață o poveste de dragoste contemporană, prin intermediul unui colaj format din dansuri latino-americane. Veți asista la ilustrarea ritmurilor formației Santa Esmeralda in pași de samba și cha cha cha, cu accente de tango. Urmează rumba, coregrafiată pe eleganța muzică instrumentală a celor de la Secret Garden, iar mai apoi, cel mai energic si distractiv dintre dansuri, jive, pe melodia “Dear Future Husband” ce ii aparține lui Meghan Trainor.
ANIMAȚIE
Spectacolele noastre presupun dinamism atât din partea dansatorilor cât si a publicului, așa că sperăm că sunteți gata de dans! După show-ul oferit de noi, urmează un moment interactiv cu voi, cei ce ne-ați privit. Vom învăța dansuri latino de grup, vom dansa in perechi, iar în final ne vom distra pe ritmuri consacrate, precum “Cotton Eye Joe”, “I like to move it” si “Lambada”.
Un moment - 15 minute
Aceasta varianta include, la alegere, unul din cele doua show-uri prezentate mai sus
(Ballroom sau Latin Mix).

 

Numar perechi Durata Cost
O pereche de dansatori 15-17 de minute 750 lei
Doua perechi de dansatori 17-20 de minute 1.250 lei
Trei perechi de dansatori 20-25 de minute 1.750 lei
Patru perechi de dansatori 25-30 de minute 2.250 lei
Doua momente - 40 minute
Aceasta varianta include 2 show-uri diferite. Intre cele doua momente, care au o durata de 15 minute fiecare, este necesara o pauza pentru schimbarea costumatiilor.

 

Numar perechi Durata Cost
O pereche de dansatori 30-32 de minute 1.125 lei
Doua perechi de dansatori 32-35 de minute 1.875 lei
Trei perechi de dansatori 35-37 de minute 2.625 lei
Patru perechi de dansatori 37-40 de minute 3.370 lei

Nota: In durata pachetelor nu ete inclusa si pauza de 10-30 minute dintre momente. 

Galerie foto